Thursday, January 05, 2012

New Book..

Salam semua. ok kenapa pelik? blog hilang semua post. yeah.. perbaharukan hidup kali ni dengan tabah dan cekal! berjanji dengan diri sendiri akan menjadi anak yang solehah dan seorang muslimah yang lebih bertanggungjawab dan cekal menghadapi cabaran yang menunggu say "Hi! Hi!" tu.. nampak tak? hehehe.. so lepas ni, kena sentiasa berfikiran positif. yang penting sentiasa maniskan muka dengan senyuman. eh dah dekat sekolah baru right.. SMK Bandaraya Kota Kinabalu, Sabah. harini befday aku? yeah.. befday ke-16. dah 16tahun aku hidup? -,- thanks kepada siapa yang ingat. tadi dekat sekolah takada orang pun wish. sedih kan.. nak nanges je.. harini jugak minggu orentasi habis.. *betul ke ejaan tu*. hehehee.. semua friendly lah kan.. then masuk kelas. kelas apa? 4 Alamanda. aliran apa? Sains Tulen. awak? :) eh eh.. nak nyanyi untuk diri sendiri jap..

HAPPY BIRTHDAY TO ME.. 
HAPPY BIRTHDAY TO ME... 
HAPPY BIRTHDAY TO CAHAYA KEKUATAN PUTERI.... 
HAPPY BIRTHDAY TO ME.....

ni masa umur 3tahun.. "look in the eyes...." hahahaa :D

thankyou thankyou.. sweet kan? lagi sweet kalau member member nyanyi kan.. kan? *lap air mata* tadi celebrated dengan ayah ibu and adik. no cake for this year! lagi bertambah sedih.. makan donat je. nasib sedap! feberet! hehehee.. yang penting, birthday aku still bersama ayah and ibu. itu pun dah cukup. thanks to my siblings.. thanks thanks.. dorang tak pernah lupa wish adik perempuan bongsu dorang ni.. kan? I ni kan manja.. siapa yang lupa, I tak buat apa pun.. I kerat 20 JE.. hehehee.. manja kan? ^^

 sedap kan? eh opkosssss.. :D

Pengenalan Tentang Blog

Saya menulis blog ni sejak 2009 lagi semasa Tingkatan 1. Minat meluah tu banyak sangat. Tapi disebabkan tah kenapa ada yang tak senang dengan kesenangan saya sehingga sanggup godam blog saya dan orangnya pun dah minta maaf. Dia pun ada tanya nak balik ke blog tu, tapi cerita lama.. Malas nak tengok balik. Saya biarkan macam tu sahaja. So yang blog baru ni actually banyak kali dah renew. Sebab yelah kan.. Tak matang punya pasal. Cerita banyak merepek karut mengarut. Tapi yang sekarang ni, start tahun 2012, memang akan kekal hingga akhir hayat, Insyaallah.. Blog ni ialah tempat saya untuk berkongsi suka dan duka, membebel sorang sorang, bersyok sendiri, meluah apa yang nak diluahkan.. Kalau tak suka, dah pandai buka blog ni, mesti pandai keluar jugak. Segala kebaikan datang dari yang Maha Esa, dan yang lemah semua datang dari saya sendiri. And the last one, again.. Thank you for support this simple blog. Moga semua pengunjung blog ini sentiasa dalam rahmat Allah. Amin..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...