Monday, June 04, 2012

Hai mira. Saya penceroboh!

Assalamualaikum. Hai mira. Sorry aku masuk blog kau. Aku nak edit blog kau ni haa. Dah lame aku janji tapi tak buat pun. So nak tepati janjilah ni. Alang-alang tu nak lah update sikit. Ehem. Aku dah buat apa yang kau tapi aku tahu apa yang kau suruh ada lagi aku tak buat. Takpe, satgi aku buatlah okay? So jangan sedihlah k? Ceh bajet aku ni!

Der. Ape cerita kat sabah sekarang? See nampak tak permainan dia. Aku macam tak mesej and contact kau pulak kan? Takpelah. Mesti ramai kawan kau at sana tapi aku tahu kau lagi rindu kita orang kat sini. Geng kau yang ramai tak suke ni yang kau rindu kan? Aku tahu. Cepat lah balik weh. Aku dengan yang lain tak sabar nak tunggu kau balik. Tapi yang paling excited aku lah kan. Sehari tak cakap rindu kat kau rasa dunia ni tak kene. Sememangnya aku rindu kau doh! 

Dekat sana tolonglah jangan mengada sangat k? Dekat sana takdapat siapa nak perhatikan kau / teman kau / dengar kau punya cerita / pasal ex kau / crush kau / admire kau / tempat kau nagis / tempat untuk orang sokong apa kau buat. Walaupun kau ada kawan kat sana tapi aku tahulah kau macam mana. Kau kawan aku beb! Dari darjah satu lagi. Kira kira dah 9 tahun dah tapi aku harap sampai bebila lah. Sebab kita kan dah janji bagi aku khawin dulu then datang ramai ramai an. IF aku takda kawan siapa nak datang kenduri khawin aku nanti? Haaaa :O


Kitaorang rindu kau. Kau rindu kitaorang? Budak pakai baju hijau tepi sekali belah kanan tu selalu tunggu kau. Hish baliklah weh! Faham ke tak? 


Saya bersama crush. Saya tipu! Kau tahu kan dia siapa. Aku dah tanya dia, dia dah ada girlfriend ke belum. Dia cakap entah. Eh ada lah tu kot kan. Untung ah baim ada awek hahaha. Aku dengan dia rapat macam biasa je. JE lah kan? Kekadang okay lah. Doakan kami. Hahahahahaha silalah gelak mira. Mira, kau nak tahu masa ambik gamba ni dia cakap macam ni "Susah lah jadi orang tinggi. Then ambik gamba dengan orang pendek. Nanti macamterpotong kepala" Aku macam "Hek eleh you! Bajet gila! Menyampah doh" Okay tu je nak cakap.

Eh gamba ni masa kitaorang semalam. Jelous tak? Hek eleh kau keluar dengan kawan kau, kau ingat aku tak jelous? Dah lah weh ==' Okay tetibe. So itu saja nak cerita. Rindu kau. Sayang kau! Hmmmmmm


Cepat balik k? Terima kasih.

Hugs / Kiss 
Suhaili Mustafa
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...