Thursday, July 26, 2012

HAPPY BIRTHDAY!!!

salam semua.. harini aku post blog sebab harini ialah hari special buat tiga orang ni. hihih.. siapa mereka? teruskn membaca. ok harini ialah Hari Jadi tiga orang yang termasuk dalam orang orang yang paling penting dalam hidup aku. hahahaa Hari Jadi means HARI TUA la kan.. bhahahaa dah tua. tapi aku dah tahu ayat apa dorang bagi dekat aku kalau aku cakap macam tu dengan dorang.. " apa apa pun kau lagi tua dari aku, mira.." ok fine! --"


yang pertama ialah Suhaili Mustafa.. yeah thats my sayang yang paling paling aku rapat dekat Selangor. kami selalu hug hug then kalau makan selalu suap suap. kami ada satu aura yang kalau aku sedih dia akan rasa. then kalau dia sedih.. aku akan rasa. mula mula kami rasa semua tu kebetulan, tapi sampai aku pindah sejauh ni pun bila aku sedih, dia akan text aku secara tiba tiba. bukan kebetulan dah tu, kimia namanya tu. dia antara ahli S.E.K.I.Y.M.A. no wonder la kami rapat kan. kami berkawan since dari darjah1 until.. until Jannah! miss and love you so much baby.. sorry birthday kau, aku takleh nak nyanyi kan dekat kelas macam tahun tahun sebelum ni. Amoy SueMyra always! 


then the second girl is my rumah tangga dekat Selangor, Khalida Aliyah. sebelum aku pindah, kami duduk sebelah sebelah dalam kelas. sumpah best gile! best bila kami kena kan orang. mulut kami dua dua paling bising. now kau dekat teknik kan. aku harap ada orang yang akan nyanyi kan untuk kau. macam aku tahun ni, takada pun.. actually aku kenal dia since darjah1 jugak tapi tak berapa rapat. hihihi dia ada kuncu dia yang lain. naik sekolah menengah baru jadi rapat. btw syg.. miss and love you so much syg. rindu nak main kejar kejar sambil bawak penyapu doh. khalida pun ialah antara gang S.E.K.I.Y.M.A. dia dengan Suhaili ni twin dalam gang kami. maklum la birthday kongsi tarikh kan.. 


then the last one is my kembar selamanya, Nur Asyikin. yeah kami baru tahun ni kenal. mula mula tak rapat sangat, then lama lama.. kami jadi rapat gile! kami satu kelas. and now aku duduk sebelah dia. macam macam kami kongsi. sedih gembira bengang.. ada je kami luahkan kalau hati tak tenang. dia ni special sebab perangai dia sorang.. boleh ingatkan aku dekat S.E.K.I.Y.M.A and Azmira. semua perangai yang 7orang ni ada.. dia ada. mybe Allah yang temukan kami supaya aku ada teman dekat sini. teman pulak yang sama dengan 7orang yang penting tu. Alhamdulillah.. walaupun kejap je aku dekat Sabah ni, INGAT!! kita tetap bersama k ekin. nanti aku dah pindah pun, kau tetap kembar selamanya aku.. love you so much dear..  

Selamat Hari Jadi yang ke-16 korang.. jangan nak nakal nakal dah ok. dah besar dah pun. dah boleh kawin weh! bhahahaa.. May Allah bless you all and hope all the wishes will come true. semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan lagi rezeki. goodluck SPM tahun depan. kita buat yang terbaik ok. jangan sedih sedih.. happy happy lah mulai harini. mulakan hidup baru yang lebih bahagia. jangan terlalu fikirkan orang yang selalu sakit hati kita sendiri. sesungguhnya Kehidupan ini hanyalah Sementara. jadi jangan sia sia kan just untuk fikirkan benda yang buruk tu.. stay smile stay cool babe. LOVE YOU ALL! MUAH!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...