Tuesday, May 06, 2014

Siti Ani Alawiyah

salam semua. post kali ni nak cerita kelahiran anak buah aku yang ke 4. Alhamdulillah.. bersyukur sangat sangat. Anak ke 2 akak. adik kepada Ali. comey sangat.. hidung tetap sama macam tok ayah. tapi kali ni mata sama macam mama miya dia. hehehehee mama miya dia tu sapa eh? aku leeee... hahahaa sepet habis. tapi takleh lawan kesepetan mama miya dia. 3 hari selepas lahir baru buka mata. Ani ok lagi.. hari pertama dah buka. hehehee so kesimpulannya.. Ali akan main masak masak la lepas ni. adik perempuan.. cousin cousin dia pun perempuan. Athirah and Aisha. hahahahaa pape pun.. syukur.. tahniah akak and abang Imran. 




Monday, May 05, 2014

Pra-Universiti

salam semua. syukur dengan limpah kurniaNya.. dapat lagi aku membebel dalam blog tercinta ni. hehehe so hari ni nak story pasal aku masuk form 6. alhamdulillah dapat tawaran ni. sementara tunggu UPU. kalau tak dapat UPU.. mohon rayuan.. kalau tak jugak.. maknanya rezeki aku dekat form 6. memang best la.. mata pelajaran dia pun semua ok.. semua minat. aku ambik Pengajian Perniagaan, Pengajian Am, Sejarah, Bahasa Melayu and MUET. dapat kawan dari SMK Bandar Baru Batang Kali and SMK Serendah..k taknak cte banyak. kena jaga Ali. hahahahaa ok salam semua..





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...