Saturday, October 18, 2014

Cerita Kak Irine

assalammualaikum korang.. hehehe hari ni saje tengok tengok youtube. tetiba jumpa video kak Irine, blogger si manis gigi arnab yang kawin muda hehehe.. so berminat nak share dekat blog untuk korang semua tengok jugak. heheheheheheheheheheheheheeeeeee... selamat menonton ye. jangan lupa kak Irine dah tak private blog dia tau tau.. BLOG KAK IRINE

PART 1


PART 2


NI FISKA MEDINA TURNS 1 

Friday, October 03, 2014

Cuti Semester 1

assalammualaikum semua.. nampaknya berabad jugak lah tak post blog. jengah tu ada, tapi nak dapat mood post blog tu memang dah lama tak datang. satu hai nya sebab tengah sambung study. first semester kan.. agak macam menakutkan. mendebarkan. maklumlah sebelum ni stay rumah.. balik sekolah je lepak rumah ada ibu ayah and adik. ni tak.. p balik p balik kampus sebab masa kuliah lain lain. so kadang kelas sampai pukul 12. dan ada yang sampai pukul 6.30 petang. malam sibuk dengan assignment. memang tak la ceritanya nak post post blog macam dulu.. kalau buka laptop pun mengadap assignment je la. hahahaa.. mood dengan kesayangan blog ni tak sampai sampai..

so hari ni berakhirnya pengajian semester 1. dan bermulalah cuti selama sebulan. kenapa sebulan.. sebab untuk pengatahuan anda semua.. UPSI punya diploma semuanya short course. sepatutnya diploma u biasa 3 tahun kan... kan... tapi UPSI hanya 2 bulan. so jangan tanya bila cuti 3 bulan kami ye. memang takdak. bagus jugak sebab tak la lama sangat. in shaa Allah habis dip terus sambung degree in shaa Allah.....moga moga segalanya dipermudahkan.. nak cerita cuti nak buat apa ye.. hahaha entah tahu lah.. nampaknya akan jadi driver ibu.. jadi babysitter anak anak buah.. dan tukang segala tukang dekat rumah. ok tu sahaja lah buat masa ni.. kalau ada cerita best lagi aku post lagi ye.. salam cuti semester kepada semua yang cuti jugak.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...