Tuesday, May 26, 2015

Selamat Tinggal Semester 3

alhamdulillah.. alhamdulillah.. alhamdulillah.. akhirnya tamat semester 3 dengan rasminya hari ni. syukur ke hadrat Ilahi.. hanya Allah sahaja yang tau azab semester khas ni. hahahaha tapi syukur sebab dapat lecturer semua best best. kan best kalau lecturer sem 3 ni semua untuk sem biasa nanti.. harap sangat..... ngeh ngeh ngeh.. hehehehe.. 

ni bersama housmate housemate ku muah muah

and this opkos my roomate cikebum cikebummmm

ceghita pasal cuti.. kami hanya ada 12hari je cuti sebelum masuk semester 4 pada 8 haribulan 6 ni.... huhuhu cepatkan.. so khamis ni ke Utagha la kita... hehehe hantar akak and anak anak then p jumpa Ayah.. Alhamdulillah... makin bertambah speed Ayah cycling sekarang ni.. lebiu la Ayah.. tuff dah tu hehehe..


so takde nak ceghita apa sangat........ nak rehat...... nak spend masa full dengan Ibu and layan adik sorang tu.... ghindunyaaaaaaa.... k penat. hahahahahaha selamat bercuti semuaaaaaa

Saturday, May 23, 2015

Final MENJERIT

Alhamdulillah.. akhirnya kita ke penghujung semester 3 dah.. ecewahhhhhh.. first year di zaman u habis dah.. tinggal final year je. sem 4 then sem 5 thennnnnnn sem 6.. PRAKTIKAL. yeyyyyyyy.. lepas tu kita tawinnnnn.. hahahaa tak tak.. kita keje.. boleh dah duk rumah ngadap muka Ibu Ayah and macam biasa adik sorang tu..tapi next year dia pulak keluar rumah.. aman sikit...hahahaa tak tak.. kompem rindu nya lahai budak kecik yang tak berapa nak kecik tu.. harap sangat dia dapat uitm Melaka. haish..... nak belajar sana tak dapat so kita suruh adik belajar sana. 

ceghita pasal negeri Melaka... aku pun tak tau la kenapa suka sangat dengan Melaka. maybe sebab meriah kot.. nak kata meriah.. semua negeri ada meriahnya juga.. tapi aku suka la Melaka. hahahaha best. tah apa best pun aku tak tau nak jawab apa.. yang penting coconut shake dia terbaikkkkkkkkk.. nanti kalau adik aku tu belajar sana, boleh la ronggeng sana setiap minggu.. kahkahkah nampak tak.. alasan je nak p jumpa adik.. padahal pegi cari makan je.. serious tak sabar nak habis belajar. nak travel.. nak jalan jalan cari makan.. nak cari port makan baiikkkkk punya... nak ngadap bulan malam malam dekat pantai.. lepas tu tutup mata bunyi pukulan ombak.. angin sempoi sempoi bahasa... ya ampunnnnnnn...

larik tajuk sungguh.. hahahah jelas sangat tengah stress. k nak ceghita yang sem 3 nak habis dahhhh.. final minggu depan ni ha... lepas tu cuti 12 hari then masuk pulak sem 4.. tadaaaaa cepatkan.. sangat cepat. hahahaha kepala pun dah tak betul. sem 3 ni perghhh short sem pecut desut la katakan.. daripada 14 minggu punya kuliah di pendek kan ke 7 minggu je... haaa... assignment semua pulak perghhhhh... gst gst gst sekalian tau.. semua memang bapak gempak punya assignment... duit pun paling banyak keluar.. laju macam air terjun.. bukan macam sungai mengalir je.. hahahaha k ni antara assignment assignment yang dah selesai... nampak menarik kan.. haaa semua ni diperbuat daripada barisan barisan pelakon yang handal lagi gempak... semua assignment ni semua ada simpan pelbagai lakonan.. sedih mahupun bengang atau marah atau tah la. macam macam.. moga moga elok la markahnya yeee..





ok la.. dan cukup Mira.. cukuplah.. sampai sini sahaja la ye.. nanti kau dah merepek bukan pandai stop kalau tak dibendung.. cukup k... dah habis final nanti kita sambung je.. ok tataaaaa..

Friday, May 15, 2015

HAPPY BIRTHDAY MY QUEEN

HAPPY BIRTHDAY TO YOU..
HAPPY BIRTHDAY TO YOU...
HAPPY BIRTHDAY TO IBU....
HAPPY BIRTHDAY TO YOUUUUUUU...


selamat hari lahir Ibu.. taknak kata banyak.. terima kasih untuk segalanya. Ibu pun tahu yang Mira sentiasa sayang dan jatuh cinta dengan Ibu. kejutan yang tak seberapa ni je mampu mira buat. bunga dan kek. hanya untuk Ibu. muah muah muah





HAPPY 55TH BIRTHDAY MY QUEEN


'maksud bunga bunga tu ialah bunga kuning sekuntum tu sebab itu Ibu. Ibu kan suka warna kuning. then yang ros pink keliling bunga kuning tu thats me. Mira kan suka ros pink. kenapa 5 kuntum sebab Mira suka nombor 5 hahahaa.. itu bermaksud mira sentiasa ada dengan Ibu, Mira akan usaha untuk kekalkan senyuman Ibu selamanya.. love you Ibu..'
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...