Wednesday, September 30, 2015

Wordless Wednesday: Happy Birthday, Encik Tunang.

and wishlist buat kejutan untuk Lover dah tercapai...lepas ni hadap lah lebih kejutan lagi ye Encik Syafiq Atsari.. Happy Birthday my dear Fiance.. sory tak dapat sambut sama-sama. hanya mampu sediakan kek dan kawan kawan serta anak-anak angkat tersayang awak tu. thanks kepada semua yang membantu.. enjoy lah befday terakhir sebagai bujangan ye. tahun depan kita sambut sama-sama ye hehe in shaa Allah.. k lah. nama pun wordless kan. tataaa






Friday, September 25, 2015

Alkisah SnA: One Step Closer to You..

assalammualaikum... alhamdulillah syukur... dah selamat bergelar Cik Puan Syafiq. kenapa Cik sebab still belum kahwin.. Kenapa puan.. sebab dah langkah satu step kehadapan hahahah.. ehem k sambung.. majlis berjalan dengan lancar, ahli keluarga semua dapat berkumpul bersama kenal kenal.. syukur semuanya dah selamat. so dah penat sangat hari ni...... gambar je ye.. lagipun takde apa nak story sangat.. ehem... dalam mood nebes tadi tak hilang lagi... so tinggal 63 hari lagi bergelar Puan Syafiq. In shaa Allah.. moga segalanya dipermudahkan sebelum dan selepas perkahwinan kami.. Aminnn....




that laugh.... sangat lah bermakna.. 

 soryy abg ijan hahahahaa terlangkah balak pulak..

 thanks lebly roomate.. sudi datang... mauhhh

 thanks akak sayang sanggup naik ktm dari kl pagi pagi untuk datang rumah.. serious terharu sangat sangat...


k ni antibiotik namanya.. susah nak dapat bersama tapi bila dapat takleh nak stop hahahaha selepas 4 tahun tak dapat berkumpul bersama.. gini lah gayanya. thanks S.E.K.I.Y.M.A dan Azmira aka le bridesmaid

hai Syafiq Atsari, saya tunang awak. ;p

Tuesday, September 22, 2015

Happy Birthday My King of Heart

assalammualaikum.. ehem ehem.. nak nyanyi hehehehe

HAPPY BIRTHDAY TO YOU..
HAPPY BIRTHDAY TO YOU...
HAPPY BIRTHDAY TO AYAHHH....

HAPPY BIRTHDAY TO YOUUUUUUUUU

alhamdulillah... syukur kepada Ilahi.. kerana panjangkan umur Ayah sehingga ke saat ini. Moga Ayah dipanjangkan lagi umur, dimurahkan lagi rezeki, dan bahagia di samping Ibu, anak anak, menantu-menantu dan bakal menantu..ehemm hehehe dan cucu-cucu dan bakal cucu. makin berkembang empayar JoeLati. syukur... maaf lah lambat sikit kejutan untuk Ayah sebabkan masalah teknikal. hehehe dan petang tadi menjadi juga kejutan untuk Ayah.. hehehe ni je mampu Mira sediakan.. nanti akan datang Mira buat lagi ye.. In shaa Allah.. sayanggggg Ayah.. dan tak lupa juga buat Mak Syafiq.. Selamat Hari Lahir juga Makcik.. jumpa Jumaat ni hehehee... 

Friday, September 11, 2015

Malam Pesta Muda Mudi

assalammualaikum.. alhamdulillah.. syukur... dinner tahunan untuk sem ni dah selesai dengan jaya dan meriahnya... besttt sangat dan tentunya grand. dan kali ni sem 5 yang uruskan.. kami ajk ajk just membantu..macam biasa aku tetap jadi tukang gambar kihkihkih.. tema dinner kali ni Malam Pesta Muda Mudi.. ala ala P Ramlee dan Saloma katanya.. dannnnnn... makan.. hahaha persembahan pun adooo.. k lah penat sangat.. sekarang dah pukul 3 pagi baru lepas transfer gambar semua.. dan nak tidur.. ni gambar gambar macam biasa... hehehee selamat malammmmmmmmm



 macam biasa.. gambar dengan my girls wajib.

with my Miraras aummm hahahaa

dengan kak Yana. thanks kak letak kepercayaan dekat Izzian untuk jadi ajk sekali..


balon... balon... bawak beta ke Sarawak boleh.. nak jumpa dengan ubat beta. beta sakit..



k ni selitkan video yang dah siap aku edit hehehe senang tengok kan,,

Wednesday, September 09, 2015

Alkisah SnA: 79 hari je lagi..

assalammualaikum.. alhamdulillah.. tinggal 79 hari lagi... buat masa ni segala barang untuk dulang hantaran dah siap beli. terima kasih awak.. banyak susah payah untuk barang-barang hantaran tunang nanti.. tau penat... yela masa tinggal 16 hari je lagi nak majlis tunang. and for sure majlis tunang hanya tertutup. nak bagi family sama family berkenalan rapat.. biar akrab sikit. hehehee.. yela.. tak lama lagi nak jadi family kan.. kena la kenal kenal lebih.. 

dan dan.. kain pasang untuk buat baju pengantin pun dah selesai.. dah beli.. design pun dah dari Diyana, member kelas masa form 1 sampai form 3. alang alang ada kelebihan kita test market sikitttt hehehe thanks sayang. baju tunang just reuse baju nikah kak ipar dulu. kahkahkahkah.. yela... bukan ada majlis besar pun.. just family je kannnnn.. hehehee jimatttttt... dan yang penting bunga pegang untuk tunang dah siap jugak. hahahahaa guna bunga-bunga lebih masa akak guna buat hias dulang hantaran dia 4 tahun lepas. k jimat lagi. hahahahaa..


theennnn.. emmmm tinggal nak hias dulang hantaran je hujung minggu ni.. sebab dah next week start study week dah..... then masa tu dah dekat dengan majlis. kompem kompem nak rehat rehat... nak kemas rumah.. then nak p cari cincin dia.. nak bawak ibu ayah jalan jalan la dulu dengan dia.. hehehehee kena ambik hati dulu kan.. kihkihkih tak leh bla... mesti blur aku masa tu tak tau nak start macamna,, hahahahaa.. k lah tu je kot.. hahahahaa tak banyak ngarang dah sekarang sebab otak tengah penat sangat......... moga Allah permudahkan segala urusan sebelum dan selepas perkahwinan ini. Aminnn.....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...