Monday, June 06, 2016

Alkisah SnA: Setahun Perkenalan Kita

assalammualaikum.. harini start bulan Ramadhan. alhamdulillah masih diberi peluang untuk merasai nikmat berpuasa di bulan Ramadhan bersama ibu ayah dan keluarga tambah pulak tahun ni dah bersuami.. syukur.... harini jugak genap setahun kita kenal yeeeeeeeeeeeeeeee... 06/06 alhamdulillah.. alhamdulillah.. alhamdulillah.. tak sangka awak yang dulu tuuuuuuuu dah jadi suami saya harini. alhamdulillah.. 

harini juga bermulanya kisah berpraktikal aku. hahaha macam tak sangka dah tinggal langkah terakhir sebelum konvo tamat diploma. alhamdulillah... syukur tak terhingga... kali ni semester yang terakhir ni kita berpraktikal segala yang dah belajar selama 5 semester. moga dipermudahkan segala urusan praktikal selama 4 bulan ni sebelum dan selepas.. aamiin... good luck untuk semua yang start praktikal harini.

haiii cikgu syafiq.. boleh sajaa... hihihiiii
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...