Tuesday, July 19, 2016

Anakanda SnA: Anugerah Allah

assalammualaikum.. alhamdulillah.. alhamdullilah.. alhamdulillah.. ceritanya.. memang nak dekat 'bulan merah' tapi hati ni yakin sangat sangat tak tahu nak kata macamna.... memang dia ada dalam ni. so hati ni memang dah berbelah bahagi... dah terlepas dah dari farmasi Rawang tu.... vrommmm pusing balik... then dah ambik parking.... berdebar debar niii... tengok purse... ok cukup duit.. memang nekad nak beli yang digital punya. gatal sangat kan... sebab apa.. sebab taknak buat silap lagi kali ni.... biarlah orang kata gopoh nak tahu awal..... ahhhhhhh lantak! 

masuk farmasi je rasa nak keluar balik.... bukan apa... sebenarnya tak bagitahu Encik Syafiq pasal ni, tu yang jadi macamni... gelisah... sebab selama ni apa semua mesti tanya dulu... ahhhhhh nak jugak tahu! yesss!!! ni yang aku cari... menggigil tangan pegang benda alah tu.. dengan muka macam budak sekolah. hish! aku dah kawin....nak takut apa... rasa macam nak beli banyak banyak buat stock dekat rumah... hahahaaa ok bayar then caww balik!

sampai je rumah terus simpan dalam almari tahap dasar lautan dalam dalam ar supaya tak kantoi dengan ibu.. hahaha biasalah orang tua tua ni kalau boleh suruh tunggu dua bulan tak datang 'bulan merah' baru suruh check.. takpa takpa.... aku sabar tunggu esok pagi... masuk bilik tengok still tak datang jugal 'bff'' ni... ok makin yakin.... 

terjaga pukul 3 pagi.... serious tak dapat tidur sangat sebab excited nak check... 'ni la masanya...' bangun ambik benda alah tu terus check.....

alhamdulillah..... terima kasih Allah..........

Saturday, July 09, 2016

Hari Raya 2016 JoeLati's Family

assalammualaikum.. alhamdulillah... hari yang dinanti selama ni berkumpul satu family besar ni maklumlah satu family di sabah, sarawak, pahang, kedah semuaaa ada... hahahaha taknak cakap banyak sebab happy sangat harini dapat bergambar family besar gelak ketawa semua.. alhamdulillah.. syukur ya Allah..... moga tahun akan datang dan seterusnya, kekalkan kebahagiaan ini hingga ke Jannah. Aamiin...




mudah mudahan tahun depan dukung anak sendiri.. Aamiin... heheheee

Wednesday, July 06, 2016

Alkisah SnA: Raya Pertama sebagai Isteri

alhamdulillah.. syukur.. Selamat Hari Raya Eidulfitri kepada semua pembaca blog yang serba serbi bersawang dah jarang sangat nak mengadap lagi lagi tengah praktikal ni.. hahahaha memang masa tu agak limit. so taknak cakap banyak.. tahun ni raya pertama sebagai isteri dan tahun ni juga pertama kali beraya di negeri lain iaitu Kelantan, kampung suami. alhamdulillah.. dapat family mertua yang sporting dan sangat sangat meriah so tak terasa sangat sedih tu walaupun pagi pagi call ibu sebab nak dengar suara ibu... alhamdulillah.. raya tahun ni family JoeLati tambah dua orang baru.. moga tahun depan terus bertambah.... aamiin... jumaat ni kita balik Selangor beraya pulak ok... hehehee now beraya kelantan dulu... tataaaaa


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...