Wednesday, April 25, 2012

Thankyou Akak..

salam dan selamat malam semua. heheheheee apa dah jadi dengan blog kesayangan aku ni? cantik? shomell? smart?? oh thanks thanks.. sooooo much. (tahu simple je) aku delete semua sebab aku dah taknak ingat. kenapa? sebab kebanyakkannya banyak memalukan orang dan aku sendiri. buat apa la kan nak malukan orang and diri sendiri. better enjoy life. penuhkan blog ni dengan post post yang boleh buat orang senyum daripada asyik cerita kisah sedih je tak henti henti. macam buruk sangat je life ni. 

ok fine habis cerita pasal blog. now nak cerita pasal Majlis Anugerah Kecemerlangan Murid dekat sekolah lama aku. kenapa? sebab aku tak boleh balik ke sana and terima hadiah. so sad! macam apa je.. tapi nak buat macamana.. ayah kata tak payah la balik.. akak ambik kan.. Allah bagi ujian. duduk je sini dengan dia. aku bukan apa.. rindu kawan kawan lama la.. rindu sangat! aku selalu cerita dekat kawan kawan baru pasal kawan kawan lama. lagi lagi SEKIYMA and RARA. siapa dorang? dorang la sebahagian dari nyawa aku. kami ni 7Keturunan dan sorang ni yang kami rapat. lain ayah lain ibu. kami selalu bersama dari form1.. sampai form3. but now ramai yang dah pindah.. tinggal 4orang je yang satu sekolah lagi. but berpisah kelas pulak.. dua kelas lain.. lagi dua kelas lain. but dorang still boleh jumpa and hang sekali la kan. untung la wehh.. hmmm.. jaga diri la korang. kakyong rindu gila dengan korang.

"Akak bangga ada adik yang cemerlang PMR, dapat jugak akak merasa naik pentas masa anugerah kecemerlangan untuk PMR.."
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...