Sunday, August 19, 2012

Syawal Kembali Menjelma..

salam semua. ok harini hari apa? siapa yang tak tahu tu..aku tak boleh nak tolong la. sampai raya pun kau tak tahu. apa kena? HAHA! forget it. dikesempatan ini saya ingin mengucapkan Selamat Hari Raya, Maaf Zahir dan Batin.. kepada semua orang yang mengenali diri ini. jika ada terkasar bahasa, tergurau melampau, terover acting.. pape pun saya minta maaf ye awak awak sekalian. itu semua takde niat yang kuat dihati untuk melukakan hati awak awak disana. 

then pagi tadi kan.. macam biasa, pakai baju kurung bertemakan Hijau. whole family green. hahahaa macam apa je.. tapi cantik jugak la. cuma abang sorang tu je tak ikut. mybe dia tengah nak save bajet. maklum la.. dia nak kawin tak lama lagi. then bermaaf maafan.. berposing posing dengan ayah and abang abang and adik. k ni paling lawak bila ayah dah start posing muka kelakar! sakit perut kami gelak gelak. HAHA! pape pun.. semua best!

raya kalini aku tak keluar rumah sangat. rumah jiran pun aku tak beraya lagi. sebab kena jaga kakak and anak buah aku yang tengah berpantang tu. nak kata tak adil tu, ada jugak la.. tapi dah tanggungjawab, nak buat macamna kan. kalau bukan aku yang tolong, siapa lagi. aku sorang je anak dara yang tinggal dalam keluarga ni. raya kalini pun aku tak shopping raya lagi, sebab semua taknak teman aku pergi TS semalam. so tudung pagi raya ni pun aku pinjam ibu punya. malang kan..? hmm..

ok la.. aku seminggu je dekat Selangor. siapa nak datang berkunjung ke rumah saya ni, tolong bagitahu awal awal ye.. sebab nak buat preparation. takut kang korang datang, rumah still bersepah. HAHA! kan malu tu.. maklum la.. saya ni dah jadi makcik. hehehehee so buzy sikit la. last sekali, tak sabar nak beraya dengan SEKIYMA and Azmira nanti. sabar sabar sabar.. :')


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...