Tuesday, October 16, 2012

Peperiksaan Akhir Tahun 2012

salam semua. ok harini hari last sebelum aku beri tumpuan kembali pada peperiksaan yang akan kembali esok sehingga selasa minggu depan. so no online! no enjoy! stop kejap. lepas exam, baru enjoy sepuasnya. eh rasa sekejap pulak PMR kali ni. hahahaa.. ingat lagi tahun lepas, habis je exam.. terus pergi MarryBrown melantak! then main bebola kecik warna warni dekat bilik mainan tu. sumpah macam budak terencat. dengan baju sekolahnya.. hahahaa.. kelakar. dengan siapa? dengan Azmira and Iliya la siapa lagi. pakcik Azmira murah hati hantar kami. best kan? mestilah.. hahahaa..

ni la masa habis PMR! :')

ok dikesempatan ni, nak ucapkan HAPPY 2nd BIRTHMONTH untuk babyboo aku, Syedi Ali Alauddin. amboi amboi.. makin bosar mama tengok kau Ali. hahahahaa.. ni yang sedap peluk peluk cium cium pipi gebu tu! tunggulah kau, mama balik Selangor nanti kita jumpa, mama gomol kau! rindu dah bergunung ganang ni tahu! apa apa pun moga menjadi anak ummi kau yang terbaik. abang sulung kan? jadi jangan nak manja sangat nanti! dengan mama kau boleh manja! hehehehee :D ok lah.. out dulu. tataaa.. salam.

hahahaa.. ramai kata muka ni nampak lain. ada yang kata muka budak form2. aww muda lah I.. terharu taw! ramai kata, eh mata dah ada.. hahahaa kwajak kwajak! :D
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...