Monday, April 15, 2013

Holiday Aku Di Rumah Selangor

salam semua.. ok dah lama sangat sangat sangat sangat sangat *sambil kira guna jari* hahaha dah sebulan lebih la membiarkan blog aku sorang sorang.. alololooo kesian blog blog cayang cikebum cikebum ni.. muah pipi muah pipi kanan sat. hehehee.. sorry ye blog.. dan kepada pengunjung tetap blog ni. jangan nak malu malu la.. kadang tengok blog, ada sorang.. ada dua orang tengah stalk blog ni. aloloo omey.. thanks ye.. dan sorry sebab dah bersawang sikit. fuhh fuhhh *lap lap* ok ok.. actually banyak sebenarnya nak story kali ni.. first sekali nak story pasal wedding abang haritu. ok ok.. jom mula! 

24 Mac 2013
kenduri menyambut menantu. semestinya belah lelaki dan pengantinnya abang aku sendiri. abang yang kedua. so total yang dah kawin 3orang. abang sulung, then the only my sis and now abang yang kedua. so total yang belum kawin pun 3orang. abang ketiga a.k.a abang terakhir aku dan termasuk aku yang ayu ayu ayu gitu.. hehehe dan adik lelaki aku. so half half kami dekat rumah. dan tentu sekali half yang belum kawin ni seksa sikit. kerja rumah banyak kami yang kena urus. single kan.. hahahahaha yang lain dah plural. dan ada yang triple. abang sulung and kakak dah ada anak.. and and and coming soon abang yang kedua juga.. wahhhh mengambang mengambang k... bestnyeeee.. 

kenduri semua sama je kan.. tapi kali ni paling excited sebab dah lama tak jumpa member masing masing.. dah pindah jauh kan.. so faham faham jela... jumpa orang ni, kena berhenti salam salam tanya khabar pe semua.. then jalan sikit jumpa family lain pulak. salam salam dan tanya pe semua.. hahaha dan sepanjang kenduri aku rasa sangat sangat ramai yang kata "ohhh lepas ni turn mira la yeeee" hahahaha aku mampu tersenyum malu minta penampooo jela.. padahal dalam hati.. "makcik oooooiiii.. calon pun takdee" hahahaha.. sabooo jela.. then ramai yang tegur aku tinggi. peeeeeehhhh padahal haritu lah HARI PERTAMA aku pakai heels. hahahahaha.. dorang cakap je aku tinggi, terus aku buat catwalk depan mata dorang sendiri. kurang perasan kot.. hahahaha... aku kan ganas. kasut tu pun baru pakai satu hari dah lunyai aku kerjakan. hahahahahaa.. siapa suruh jadi kasut aku! nasib la kan.... heeee

dari luar simpang rumah :3

me with Iliya 

me, Kak Dyra (Kakak Angkat Tercinta), Iqbal my best best bestie and Mirul my buddy :3

k lah habis cite pasal wedding. jeles arr.. hahahaha.. chill chill... nasib aku takde calon masa tu, kalau tak aku dah suruh dia jadi mangsa untuk jadi pengapit sekali dengan aku. tiba tiba je suruh aku jadi pengapit. hahaha.. lawak tul. ok now nak story pasal pegi genting dengan abang abang and kakak and adik and anak buah Ali Ci Bambam aku tu.. semua pegi kecuali family abang sulung and Ayah Ibu. boleh boleh dorang gi Melaka balik hari. aku pun tahu masa dah dekat genting. so whatever la. janji p genting ni best gileeeeee... siapa yang ada masalah gayat tu kan kan kan, p lah genting and main semua. gerenti hilang penyakit gayat tu. serious wehhh... serious ni.. tapi yang siapa ada sakit jantung tu takyah la k... kang hilang jantung cari aku pulak. tak pasai pasai.. hahahaha..

muka gementar je semua.. hahahahaa

my only sis, sis-in-law and me! hehehee

abang ketiga, me! and pengantin baru :3

nampak! see! Ali Ci Bambam manja dengan Mama dia.. :p

hehehehehee :3

singgah London sat :p

boleh dikatakan aku main semua la dekat genting tu kecuali yang main lumba kereta. aku malas sebab aku tau aku akan jadi penyebab perlawanan abang abang and adik aku terganggu. so lebih baik tarik diri awal awal and p main dengan Ali Ci Bambam aku.. jadi Mama kejap susu kan dia.. hehehehe comel k comel.. macam mak muda. hahahaa kakak aku relax je makan kacang. pon boleh kak.... then best sebab tekanan hilang. boleh jerit sekuat hati sekuat kuat kuat yang boleh! best gila kotttt! lantak la orang nak cakap apa.. tapi orang pun tak kenal aku.. so lagi muka tak malu. hahahaha yang paling best aku rasa yang Flying Coster. jadi SuperGirl kejap. terbanggggggg.. hahahahahaa.. terbaikk.. lepas SPM memang rancang nak gi lagi. nak main puas puas lagi.. lepaskan tekanan SPM eh tak tak.. nak lepaskan tekanan SEKOLAH. YES!!! hahahahaa... ok habis! hahahahaa... jumpa lagi..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...