Sunday, November 03, 2013

SPM, Please Be Nice With Me..

salam semua. k esok hari isnin. dan minggu ni akan berlangsungnya liga SPM 2013 yang akan disertai oleh semua batch 96 yang berdaftar bawah Kementerian Pelajaran Malaysia, berumur 17 tahun tak kisah la lahir bulan 1 macam aku ni ke.. tatap juga dikira 17 tahun. *terasa muda sat* k.. di kesempatan ini, saya empunya blog tuan yang arif lagi bijaksana *amin....* ingin menyusun 10 jari kaki, 10 jari tangan dengan rasa rendah diri memohon sejuta kemaafan kepada semua yang mengenali diri ini. jangan risau kepada siapa yang terasa pernah buat salah dengan diri ini, saya tak berdendam pun. masa tu awak buat salah, masa tu juga saya maafkan. saya tak suka berhutang untuk memaafkan orang sebab saya juga insan biasa yang tak lari dari membuat kesalahan. ampun...maaf......

kepada yang dah habis SPM or belum tuuuuu, mohon doa dan sokongan dari anda semua. kepada Ibu Ayah di rumah yang banyak bagi nasihat pe semua... yang tak henti ingatkan tentang masa depan.. yang tak pernah alpa memberi sokongan padu berpadu padu la... terima kasih. maafkan Miya jika keputusan Miya bukan seperti yang Ibu Ayah inginkan atau targetkan. tapi Insyaallah... Ibu Ayah jangan risau. Miya akan sedaya upaya usaha dengan kuat dan nak sangat tengok Ibu Ayah senyum lebar macam masa dapat result PMR yang tak seberapa dulu tu.. tapi itu semua luar jangkaan family kan kan kan? hehehee budak nakal kan.. susah nak caye boleh dapat sebaik tu. so untuk SPM ni, I promise that I'll do the best! Insyaallah..

so untuk lepas ni, aku akan letak tepi dulu hobi dekat blog ni..... cuma mulai esok hingga 27 November, akan ada post pada 10.11.13 JE! hehehehee sebab..... haritu kan hari paling istimewa! yang ditunggu tunggu selama 2 tahun! 2 tahun hokeyyyy.. so tunggu jela post yang terbaru.. kalau nak tau le... kalau taknak pun takpe. hahahaa k ni jadual SPM yang aku ambik. 10 subjek! Allah, permudahkanlah segalanya.. Amin.....

6 November 2013 - 4 December 2013

6 November
Bahasa Melayu 1
P.Seni Visual 1
Bahasa Melayu 2

7 November
English 1
English 2

13 November
Sejarah 1
Sejarah 2

14 November
Sejarah 3

18 November
Mathematics 1
Mathematics 2

19 November 
P.Seni Visual 2

20 November
P.Islam 1
P.Islam 2

21 November 
Additional Mathematics 1
Additional Mathematics 2

26 November
Chemistry 1
Chemistry 2
Chemistry 3

27 November
Biology 1
Biology 2
Biology 3

4 December
Information and Communication Technology

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...