Thursday, May 23, 2013

Selamat Bercuti Sekolah!!!

salam semua. Alhamdulillah... akhirnya habis juga exam selama 1 bulan ni. sangat penat dan lemah otak jadinya. hahaha tadi pergi sekolah, ada belajar sikit, tapi penyakit M tu dah menghantui diri. so dengar je... bila cikgu kata nak salin, salin je.. tapi kami kata kami ada 'peta minda' sambil tangan tunjuk dekat kepala. hahahaa lawak buduh pulak eh.. padahal semua malas. ada yang tidur la.. langsung tak belajar lah lepas tu. sembang sampai gelak hilang suara la.. semua dah plan plan apa nak buat masa cuti. hahahaha bila cikgu kata nak ada kelas tambahan je semua banyak mulut. hahahahaa.. aku relax cool chill semua la... sebab esok pagi flight balik Selangor dah. ha.... relax sangat! risau bayhhhhh... hahahaha.. dan.........

so guys! selamat berenjoy selama 2 minggu ni.. dan tak lupa kepada mereka mereka yang ada exam awam tahun ni, guys.... fikir fikirkan juga exam kita ok. enjoy biar berpada jangan sampai lupa segalanya.. hahaha nanti lepas 2 minggu cuti, buka sekolah.. semua blur blur... habis! hahahaa.. pape pun... jaga diri. jaga adab. jaga emosi. jangan terlampau happy dan jangan terlampau sedih. hidup hanya sementara. hargai setiap detik yang dipinjam yang tak terkira nilainya.. tak sabar nak jumpa adik beradik and anak anak buah semua.. and member member. pehhhhhhh rindu bayhhh.. hahahaha k bye.. salam semua. 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...