Saturday, August 24, 2013

Raya VS SPM

salam semua. bertemu kita kembali yooo.. hahahaa hari ni nak story pasal..... RAYA!!! tak actually... Raya VS SPM! cuti raya yang paling tah pape tah... yang bestnya sebab balik Selangor. dapat jumpa family. tu je.. langsung tak feel raya serious wa cakap lu.. macam bila nak excited esok raya je, then ada la suara suara sumbang yang kata.. "haa.... SPM bila?" kuajak kuajak kuajak! tah pape tah.. potong betul la.. yela... baru....nak rasa happy sikittt. sikit je minta. tak banyak pun. tapi disebabkan SPM!!!..... k... saya redha. saya sedar siapa diri saya sekarang. ni lah antara pengorbanan yang orang lain rasa.. "ekelehhhhh...." tapi wa rasa pehhhhhhh... tak aci doooo.. k fine! malas nak cakap banyak.. tengok je la gambar di pagi raya daripada satu family. kali ni full semua ada. 

sebelum 

selepas... ^_^

Baby Ali and Baby Athirah.. Bulan 9 ni keluar lagi sorang. Insyaallah..


then satu hari tu ada buat makan makan sikit masa befday Baby Ali.. Cucu paling tua la katakan... kena pulak hari raya. sekali la ajak orang datang makan. menu utama mestilah Laksa Johor. then ada kek and bla bla blaaa.. ramai ileeee yang datang.. but actually la kan.. yang ramai tu semua member aku. hahahaa tah pape tah.. befday anak buah, yang ramai datang member mak sedara anak buah. k cun! bila lagi kan... lagipun kali ni last balik. lepas ni tah bila lagi balik Selangor. huhuhuuu k malas nak sedih! malas nak fikir. tengok jela gambar k... Terima Kasih kepada yang datang! sayang korang muah muah muah :*

Dua beradik ni.. Azzimin and adik Syasya.. dorang datang tengahari. Rindunya... 

 Ni malam punya cerita.. Sambutan befday Baby Ali.

 Dari kiri, Azrul my bestie, adik, abang, bekas jiran since umur kami 4 tahun yooo.. pegi tadika sesama, makan tengahari sesama, naik skuter sesama, panjat pokok sesama, and main masak masak sesama. K tu cerita masa zaman kanak kanak ribena kami ye.. sebelah dia, Iman Nazri and Iqbal Halik. My buddyz yang dah macam belangkas. Takleh berpisah. Then kakak ayu tu my kakak angkat the sayang yayang pe semua la, Kak Dyra.. Dia kakak kepada kami bertiga juga, kakak kandung Iman Nazri, Iqbal and me ni menumpang kasih je.. :p 

 ni semua gang lelaki yang sentiasa buat aku penat melayan perangai gila dorang. takkan jumpa dah yang macam dorang ni.. :')

ni gang perempuan yang hadir, epah, hanim, iliya and ara. si kecik tu adik iliya. belakang tu wallpaper tambahan. sebokkkk je.. 

hehehee apa apa pun, terima kasih kepada yang hadir. terharu sangat... kepada mereka batch 96, sama sama lah kita berkorban raya untuk SPM kali ni. Good Luck! 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...