Saturday, January 10, 2015

Misi Bantuan di Titiwangsa

salam semua. alhamdulillah hari ni group sukarelawan berjaya mencapai objektif aktiviti hari ni iaitu menjadi sukarelawan di pusat pengumpulan sumbangan untuk mangsa banjir. kali ni di Taman Tasik Titiwangsa. alhamdulillah... syukur...... cuaca yang baik.. keadaan yang terkawal.. ahli yang beri kerjasama.. alhamdulillah.. terima kasih semua.. terima kasih banyak... ahli kumpulan yang sangat memahami dan ada yang caring.. mana tak nya.. hari ni genap 4 hari aku demam tak baik baik.. makan sikit rasa nak muntttttt.... makan je mula la perut rasa meragam banyak ragam sungguh my baby tummy ni..



then ahli semua suruh aku jaga beg je.... tak best tau.. tapi memandangkan aku tengah tak sihat.. duduk jela.. kadang macam nak pitam.. sengsorang layan perasaan hahahaha.. tengok ahli lain bersungguh buat kerja.. rasa sebak weh... kebanyakkan nya baru hari ni jumpa... semuanya alhamdulillah.... tak terkata kerjasama yang dorang bagi.. dan ada juga yang panggil aku 'kakak'... aduh.... adik adik sem 1 ni... aku sama umur jela dengan korang.. hahahahaa cuma aku sem 2.. bila dorang panggil aku 'kakak' je...aku start la blur.. hahahaa tapi senyum jela... pun boleh korang ni... 


and and sempat juga merasa naik kereta kuda... weee tengah tengah feeling kawin nanti naik kereta kuda...sekali kuda belakang dah dekat je dengan aku... hahahaha nasib tak jatuh tepi... serious weh.. mata kuda tu fokus pandang aku macam nak sodok je... bapak ar... seram weh... hahahahaa pape pun satu pengalaman baru dapat hari ni walaupun kejap je.. nasib singgit je.. heheheh nanti nak lagi la... apa apa pun..tahniah semua. hingga kita berjumpa lagi.. in shaa Allah lepas ni ada kem untuk group kita ni... group apa.....ha....belum rasmi lagi.. nanti dah berdaftar.. baru boleh mention. sayang korang semua. terima kasih semuaaaaa....


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...