Friday, September 11, 2015

Malam Pesta Muda Mudi

assalammualaikum.. alhamdulillah.. syukur... dinner tahunan untuk sem ni dah selesai dengan jaya dan meriahnya... besttt sangat dan tentunya grand. dan kali ni sem 5 yang uruskan.. kami ajk ajk just membantu..macam biasa aku tetap jadi tukang gambar kihkihkih.. tema dinner kali ni Malam Pesta Muda Mudi.. ala ala P Ramlee dan Saloma katanya.. dannnnnn... makan.. hahaha persembahan pun adooo.. k lah penat sangat.. sekarang dah pukul 3 pagi baru lepas transfer gambar semua.. dan nak tidur.. ni gambar gambar macam biasa... hehehee selamat malammmmmmmmm



 macam biasa.. gambar dengan my girls wajib.

with my Miraras aummm hahahaa

dengan kak Yana. thanks kak letak kepercayaan dekat Izzian untuk jadi ajk sekali..


balon... balon... bawak beta ke Sarawak boleh.. nak jumpa dengan ubat beta. beta sakit..



k ni selitkan video yang dah siap aku edit hehehe senang tengok kan,,

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...