Tuesday, January 05, 2016

HAPPY 20TH BIRTHDAY

assalammualaikum.. 

alhamdulillah..

alhamdulillah...

alhamdulillah....

syukur....... dah 20 tahun hidup. dipinjam segalanya oleh Allah. tambah lagi befday kali ni dah bersuami. alhamdulillah.. masih bersama ibu ayah dan family in shaa Allah bertambah tahun ke tahun hehehehe tahun ni bulan 3 sorang lagi anak buah. aummmmm... tak sabarnya nak timang anak.... ehemm.. anak buah........ hehehee terima kasih pada semua yang wish.. terima kasih atas doa semua.... dan terima kasih utama pada suami....... tiba tiba jadi romantik ye malam tadi. hehehehe terima kasih bagi rehat untuk diri ni sebab befday la kan hehehe takyah masak. tapi dah warning awal hari ni je ahahaa k fine. then terima kasih bawak dating sampai ke Sibu walaupun baru balik penat penat dari kerja. then bawak jalan isteri ni pulak. serious nak nangis masa tu dengan tengok muka letih abee tu. lagipun nak p cari set pinggan mangkuk sekali. so ok jela.... dan rezeki tak berpihak pada kita kali ni kan... huhuhu tak da pun set nya. tapi tapi tapi ada orang tu pulak dapat beli seluar baru ye... hehehee huntunglah.... lain yang nak beli lain yang dapat beli.. hahahaha sabo jela.. takpe.. abee tahu isteri abee ni happy jugak dapat jalan jalan.. terima kasih cinta sayang rindu.. terima kasih sudi jadikan diri ni isteri abee.. terima kasih.... ehem sebak pulak hahahaha ok ok sambung.. wishlist nak dapat Hello Kitty besar tercapai dan dapat kek HK sekali. hehehehee terima kasih semuaaaaaa....



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...