Friday, September 30, 2016

Alkisah SnA: Selamat Hari Lahir, Ayahanda

assalammualaikum.. alhamdulillah.. harini tamatnya praktikal dan jugak tamat la pengajian selama 6 sem di UPSI. hari ni jugak terus terbang balik sarawak sebab beday boy punya pasal.. hehehee dan esok pulak hari keluarga mrsm betong. so first family day yang ada aku hehehe mestilah nak join.. ok la penat sangat... plan dari jauh memang tersangat penat.. hired orang yang boleh deco bilik hotel, alhamdulillah ada.. then alhamdulillah ain dapat tolong bawakkan orang tu ke bilik hotel untuk deco bilik.. tak sempat jugak jumpa ain.. terima kasih banyak ain.. then alhamdulillah semuanya menjadi seperti yang dirancang.. 

ehem ehem.. nak nyanyi sikit.. happy birthday to you.. happy birthday to you... happy birthday to Abee.. happy birthday to you.. hehehee selamat hari lahir yang ke 30 cinta.. alhamdulillah.. tahun kedua dapat sambut, tahun lepas sebagai tunangan. tahun ni sebagai pasangan. aummm hehehee maaf lah kalau ada yang terkurang ye abee hehehe.. malam semalam suprise masa makan malam form 5.. hehehe terima kasih kak sumie tolong belikan kek dan bagi dekat budak.. dan harini belanja kek sepotong and suprise bilik hotel tema chelsea. hehehee itu je mampu buat masa ni. tak tahu la lain tahun rezeki macamna ye. ada rezeki nak buat macam tahun ni lagi atau tak huhuhuu.. ehemmm wish panjang dah kan tadi... hehehehee malu dekat sini.. ok la penat sangat.. selamat malam....


 ni malam semalam.. 



Selamat Hari Lahir, Ayahanda..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...