Sunday, September 30, 2012

Exam Time!

salam semua. ok harini last aku online. Insyaallah akan aku tahan nafsu aku ni online selama 2minggu exam akhir tahun ni. harap sangat boleh kawal nafsu. and harap sangat dapat keputusan yang baik. tak minta dapat keputusan cemerlang, dapat yang baik pun bersyukur sangat sangat.. Amin. kepada kepada mereka yang ada hal apa apa, sila contact melalui phone je ok. nak bagi soalan bocor ke kan.. mana la tahu. HAHA! and wish luck for you all too! dont forget to study. forget about Facebook and Twitter just a few days, watlek je.. ok.. apa apa pun, All The Best!

Bahasa Melayu
Bahasa Inggeris
Sejarah
Pendidikan Islam
Matematik
Matematik Tambahan
Biologi
Kimia
Fizik
ICT

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...