Wednesday, June 25, 2014

UPSI Aku Datang!

salam semua. Sabtu petang tengah syok syok tidur dengan Ali tibe tibe..... dapat mesej dari 15888 kata dapat tawaran sambung Diploma. memulanya tak baca pun dari mana sms tu. so niat nak mendelete sms tu sangat tebal dan maklumlah tengah mamai bangun tidur. lepas berapa minit dok tengok sms tuuuu.. baru perasan ada perkataan UPSI. mata terus celik! hahahahaa terkejut then terus menjerit panggil akak. bagitahu akak pe semua then akak suruh tanya Ayah Ibu dulu. aku terus terdiam sebab sebelum ni memang Ayah Ibu suruh stay form 6. soooooo... menggigil satu badan nak call Ibu. tibe tibe Ibu call. terus angkat and Ibu nak bagitahu yang dah sampai KK. aku pun kata la... "Ibu, Miya dapat UPSI....." sambilllll suara makin slow sebab takut. 

Ibu terus menjerit and kata "Pegi! Pegi! jangan tak pegi!" hahahaha k lega terus. so dengar la suara Ayah kata Tahniah pe semua. then lepas tutup call terus terdiam. semua kena urus sendiri la maknanya ni. alahaiiii..... then bermula lah Ahad tu satu hari urus borang and beli barang pe semua....tanpa Ibu...... huhuhuhuuuu... siap semua. siap bawak Ali sekali taw.. hehehee ya Allah rindu budak kecik sorang tu. takpe takpe dekat je.. boleh balik. then Isnin tu p sekolah sat and jumpa member member and cikgu cikgu...semuanya terkejut. sebab aku tetiba je kan. emmm maaflah weh..... huhu k taknak sedih dah. malas nak cte banyak sebab baru je seminggu kan... heheheheee kita post gambar je lah k... hehehe bye salam.

 kalian ialah kenangan abadi aku yang takkan pernah boleh digantikan.. goodluck STPM 2014/2015.

 ni dengan Guru Pengajian Am dan juga Guru Tingkatan kami. k sedih sangat sebab tak dapat meneruskan dengan diajar oleh Cikgu.. mohon doa dari mu. :')

ni dengan Iliya ku sayang. aku bla dekat je UPSI je pun. tapi hari ni dia terus bla Negeri Sembilan masuk form 6 sana. k fine...... T,T

Diploma Pendidikan Awal Kanak-kanak 2014/2015

ni hari Isnin. p melawat fakulti sekali. hehehehee


ni bersama Coursemate also Housemate and also Roomate. ayat first dia dekat aku ialah "eh Izzian Amira kan?" hahahaha k baru nak jadi budak baik taw... hahahahaa kami banyak gile persamaan. thanks lah Jannah! sayang kau!

 ni teman serumah and sama course. hari first! excited kan... :p

ni pulak hari ni. kelas ada satu je... tapi 3jam! kahkahkahkah! :p

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...