Saturday, May 23, 2015

Final MENJERIT

Alhamdulillah.. akhirnya kita ke penghujung semester 3 dah.. ecewahhhhhh.. first year di zaman u habis dah.. tinggal final year je. sem 4 then sem 5 thennnnnnn sem 6.. PRAKTIKAL. yeyyyyyyy.. lepas tu kita tawinnnnn.. hahahaa tak tak.. kita keje.. boleh dah duk rumah ngadap muka Ibu Ayah and macam biasa adik sorang tu..tapi next year dia pulak keluar rumah.. aman sikit...hahahaa tak tak.. kompem rindu nya lahai budak kecik yang tak berapa nak kecik tu.. harap sangat dia dapat uitm Melaka. haish..... nak belajar sana tak dapat so kita suruh adik belajar sana. 

ceghita pasal negeri Melaka... aku pun tak tau la kenapa suka sangat dengan Melaka. maybe sebab meriah kot.. nak kata meriah.. semua negeri ada meriahnya juga.. tapi aku suka la Melaka. hahahaha best. tah apa best pun aku tak tau nak jawab apa.. yang penting coconut shake dia terbaikkkkkkkkk.. nanti kalau adik aku tu belajar sana, boleh la ronggeng sana setiap minggu.. kahkahkah nampak tak.. alasan je nak p jumpa adik.. padahal pegi cari makan je.. serious tak sabar nak habis belajar. nak travel.. nak jalan jalan cari makan.. nak cari port makan baiikkkkk punya... nak ngadap bulan malam malam dekat pantai.. lepas tu tutup mata bunyi pukulan ombak.. angin sempoi sempoi bahasa... ya ampunnnnnnn...

larik tajuk sungguh.. hahahah jelas sangat tengah stress. k nak ceghita yang sem 3 nak habis dahhhh.. final minggu depan ni ha... lepas tu cuti 12 hari then masuk pulak sem 4.. tadaaaaa cepatkan.. sangat cepat. hahahaha kepala pun dah tak betul. sem 3 ni perghhh short sem pecut desut la katakan.. daripada 14 minggu punya kuliah di pendek kan ke 7 minggu je... haaa... assignment semua pulak perghhhhh... gst gst gst sekalian tau.. semua memang bapak gempak punya assignment... duit pun paling banyak keluar.. laju macam air terjun.. bukan macam sungai mengalir je.. hahahaha k ni antara assignment assignment yang dah selesai... nampak menarik kan.. haaa semua ni diperbuat daripada barisan barisan pelakon yang handal lagi gempak... semua assignment ni semua ada simpan pelbagai lakonan.. sedih mahupun bengang atau marah atau tah la. macam macam.. moga moga elok la markahnya yeee..





ok la.. dan cukup Mira.. cukuplah.. sampai sini sahaja la ye.. nanti kau dah merepek bukan pandai stop kalau tak dibendung.. cukup k... dah habis final nanti kita sambung je.. ok tataaaaa..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...