Tuesday, May 26, 2015

Selamat Tinggal Semester 3

alhamdulillah.. alhamdulillah.. alhamdulillah.. akhirnya tamat semester 3 dengan rasminya hari ni. syukur ke hadrat Ilahi.. hanya Allah sahaja yang tau azab semester khas ni. hahahaha tapi syukur sebab dapat lecturer semua best best. kan best kalau lecturer sem 3 ni semua untuk sem biasa nanti.. harap sangat..... ngeh ngeh ngeh.. hehehehe.. 

ni bersama housmate housemate ku muah muah

and this opkos my roomate cikebum cikebummmm

ceghita pasal cuti.. kami hanya ada 12hari je cuti sebelum masuk semester 4 pada 8 haribulan 6 ni.... huhuhu cepatkan.. so khamis ni ke Utagha la kita... hehehe hantar akak and anak anak then p jumpa Ayah.. Alhamdulillah... makin bertambah speed Ayah cycling sekarang ni.. lebiu la Ayah.. tuff dah tu hehehe..


so takde nak ceghita apa sangat........ nak rehat...... nak spend masa full dengan Ibu and layan adik sorang tu.... ghindunyaaaaaaa.... k penat. hahahahahaha selamat bercuti semuaaaaaa

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...