Saturday, October 17, 2015

Adik dah konvo, Kakaknya bila lagi..

assalammualaikum.. alhamdulillah syukur.. my baby boy growing up up up sangat terlebih up dah ni.. hehehe dah hampir kemuncak tamat sekolah. 14 hari lagi spm.. so hari ni afi konvo. aku dengan abang ijan wakil ibu ayah p majlis graduasi afi dekat sekolah. ibu ayah otw balik hari ni dari kampung. tak habis lagi spm dah konvo... huntunglah kan.... hahahaha aku ni.... masa tadika dulu penah la.. hahaha ni tunggu diploma tahun depan konvo.. in shaa Allah.. mudah mudahan dipermudahkan segalanya.. so tadi budak spm and pelajar stpm sekali konvo.. batch aku dulu. sebab sebelum masuk upsi dulu sempat form 6 sebulan. tak sangka dorang dah konvo tadi... hehehee kalau tak sama sama la ye.. takpelah.. aku jadi tukang ambik gambar korang naik stage pun cukuplah kan.. so itu jela cerita hari ni.. anddddddddd kad kawin, banting, banner and penunjuk arah dah siap hehehee.. tak sabar nak pegang kad kawin sendiri.. hehehee ok la..... tataaa.... assalammualaikum...



ni Wei Ying my baby girl. kami kawan baik dari darjah 1 sampailah darjah 6. Wei Ying ni idola masa sekolah cina dulu. dia pandaiiii sangat sangat. suka dekat dengan dia. bila tak faham terus tanya dia. kalau tengah tunggu turn nak baca text ke apa.. mesti tanya dia macamna baca semua la.. tak pernah kedekut ilmu. tak penah mengeluh ajar aku yang brrrrrr manyak susah nak ingat.. hahahaa kalau malam pulak kan.. mesti dia akan call atau aku call dia.. antara aku tanya macamana nak buat kerja sekolah atau pun dia akan ingatkan esok ada ujian tulisan ke apa... dan tadi dia konvo untuk stpm. dan dapat anugerah jugak. Tahniah Wei Ying. always support and love you.


 ok ni pulak dengan Ifa. kami kenal dari zaman sekolah menengah lagi walaupun berlainan sekolah. tapi kira satu kawasan jugak la. kenal gitu gitu je.. then masuk form 6. berjumpalah kami.. still lagi tak rapat.. sebab dia kelas sebelah dan aku kelas lagi satu. tapiiiii since aku pindah upsi... terus kami rapat hahahaha lepas keluar baru rapat.. dan hingga lah saat ni.. tahniah juga Ifa sayang.. good luck stpm k.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...