Tuesday, October 06, 2015

TAMAT SEMESTER 4

assalammualaikum.. alhamdulillah... alhamdulillah... alhamdulillah.. syukur ke hadrat Ilahi atas kejayaan menghabiskan lagi satu sem iaitu sem 4. dan sem 5 depan ialah sem terakhir berkuliah then cuti dua bulan dan sem 6 ialah praktikal. syukur.. nak dekat sampai ke hujung perjalanan di UPSI. sayangggggg UPSI.. hehehehe sayang ada makna ni... ehem ehem.. k lah taknak story banyak lah.. just nak kata kepada semua rakan rakan baik senior mahupun junior, semoga selamat sampai ke kampung halaman masing-masing.. hargai masa masa di rumah.. tolong ibu ayah.. ajar adik belajar... gunakan segala kemahiran atau kelebihan yang ada dan berbaktilah.. tu pun praktikal jugak.. k k.. dah mengantuk.. esok nak balik rumahhhh.. tak sabar nyaaaaa hehehee k selamat malam semuaaa.... assalammualaikum..

dan macam biasa.. gambar kami buat tatapan. love all my girls..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...