Friday, December 16, 2016

Anakanda SnA: Shopping untuk Baby

assalammualaikum.. alhamdulillah... sekarang tengah bercuti dekat kampung suami. hehehee dekat kelantan la mana lagi.. so tengah bosan bosan dan memang dah plan nak shopping segalanya dekat semenanjung dan bawak balik sarawak nanti masa penutup cuti. so apa lagi kita mulakan lah acara soping menyoping namanya hahahahaa.. tengok jela gambar ye.. ni semua hari hari yang lain mengikut turutan ye.. hehehee..

ni lah first baju yang papa belikan untuk kamu baby heheheheee

hasil tangkapan kali pertama di Tesco Kota Bharu heheheheheee

hasil tangkapan kali kedua dan terakhir di Jusco Kota Bharu heheheee

dan ni pulak khazanah peninggalan mama untuk kamu hahahahaa.. elok elok lagi tau tok ibu simpankan baju mama dulu.. 

dan ni mama tengah rambang mata namanya.. nak pilih pink ke putih pink ke putih pink ke putih.. dan papa pun kata, kang keluar angry bird nanti... hahahahaa ok ok.. kita beli sikit pink sikit putih ok.. lalalalaaa

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...