Saturday, May 05, 2012

Siapa kata Form 4 HONEYMOON?

salam semua. sihat? wahh sekarang semua tengah sibuk exam right. apa EXAM? sama la.. aku dah tiga hari exam.. macam biasa Bahasa Melayu. for the first time aku tulis 750 patah perkataan. dalam dua karangan BM ni la. hahahaa macam lawak pun ada. sebab aku ni tak la pandai sangat karang ayat ni. dulu masa UPSR pun aku dapat B for the karangan. tapi yang peliknya karangan Bahasa Cina aku masa UPSR pas. haaa?? yela..mybe sebab ayat aku ni macam keling ke cina cinaan sikit kan. tu la aku pas. macam apa je.. HAHA!

then karangan BI pulak. pehhhh yang essay first tu ok lagi. buat laporan. yang essay lagi satu tu tahu berapa? 350 patah perkataan. mencanak aku nak mengarang! HAHA! lepas buat laporan tu, aku relax 20minit. aku conteng conteng kertas. yela.. idea entah kemana. hilang blank terus. tak tahu mahu buat apa. then menconteng macam budak budak la kan. aku tulis Superman la.. SEPET la.. kihkihkih mengong je. then akhirnya aku karang jugak. tapi aku rasa aku la paling sikit karang. tahu berapa? 170 patah perkataan je. ibu aku mesti bangga ada anak macam aku! habis la~

math?? ni lagi satu. maknyah ehhhh.. susah kepala dongga! paper 2 la.. gila. aku main hentam je yang mana aku tahu. yang tak tahu.. say goodbye la kan. yela.. dah langsung tak ingat. takkan nak tulis dekat tempat jawapan tu, "saya lupa formula" nak mati? mampuh kena tusyen dengan cikgu nanti. HAHA! then paper 1 ok lagi la.. sebab ada jawapan diberi kan. kalau tak tahu.. main tembak je la. itu yang paling aku suka. kihkihkih~ sejarah pulak. baru kertas 1. dah macam babun aku menjawab. gila la! tak tahu la essay sejarah pulak. mak aihhhh! mati mati mati~

ok sekarang aku dah kurang post blog. dah tak ada mood nak berblogging. kenapa? entah la labu. aku pun tak tahu.. mybe sebab buzy sangat kot form4 ni. maklum la..10 subjek kena belajar kan. eh tapi kenapa dulu ramai yang aku dengar..dorang kata form4 is HONEYMOON. aku pun macam excited sikit la kan. padahal...mung tak tahu gapo kami budak form4 belajar. bagai nak mati tahu tak. HAHA! pape pun enjoy la jugak. kurang bebanan exam besar. macam tahun lepas PMR kan.. so tahun ni kasi rehat minda. banyak buzy kan diri dengan jadi fotografer. memang syiokkk.. ok la.. salam semua :)

sumpah gambar ni shomell! k jealous
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...