Thursday, November 28, 2013

Tercipta Kenangan Kita Bersama (Tingkatan 5)

salam semua. Alhamdulillah..... Half of The Freedom! 4 Dec last payperrr.. tu betul betul Freedom! sabooo jela.. paper ict tercampak jauh. ok nak cite pasal hari ni. penat nye tadi. seharian di pantai Tanjung Aru, Kota Kinabalu, Sabah. memang gempak! kami first and last buat jamuan kelas tau.. hehehee berbaloi sangat. dari pagi sampai petang. dari panas ke mendung ke panas balik cuaca tadi. hehehee so nak post gambar je k. maleh nak cakap banyak. hehehehee selamat mencuci mata..


 exchange gift :D

eeee mata dah ada eyebag la. nampak bawah mata dah ada sekilo tu.. haaa.... ni kes espiyem yang membunuh tu! hahahaha.. actually pagi tadi pening and pedih perut kejap. so tak banyak gerak.. hehehe peluk tiang je mampu. sebab rindu seseorang. hahahahahahahaa XD

sampai je pantai tadi terus berkaki ayam. lebih selesa.. hehehehee actually nak main air! hahahaha


the boys in the class kecuali belangkas dekat kelas, Jenekoh and Arnold tak datang. letak gambar dengan dorang ni sebab dorang sikit. hahahaha yang girls.. OMGEEEE.. banyak gila gambar.. biasa la girls kan.. haaa..

 dorang panggil aku Mama Mithali sebab aku urus makanan dorang. hahahahaa ada gaya caring mak mak orang dah.. hahahaha

 ok! time to Gang Kadau beraksi di lensa kemera! wachaaa!!!





 I'm free!!!


 Ketua and penolong tingkatan potong kek. awww cweet la.. :*

 lepas makan, lepak sambil tengok member lain mandi pantai..

 actually takut gila naik pokok ni.. tapi nak jugak duduk atas tu! hahahaha tinggi gila!

my Big Family at Sabah


 Thanks afi oh my sayang lil bro bucuk macham muah muah muah :* sebab tolong jadi fotografer and tolong bakar bakar tadi. haaa.. keknga sayang afi tau!

last from me, Good Night! nak rehat..... muka kaki tangan semua terbakar merah merah macam udang bakar. k cun! nasib tak ketara sangat.. tataa semua..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...