Sunday, January 05, 2014

HAPPY 18TH BIRTHDAY TO ME!!!

Alhamdulillah... Syukur nikmat. Hari ni dah genap 18 tahun hidup di bumi Allah. Terima kasih kepada Ibu Ayah kerana melahir dan menjaga Miya hingga ke saat ini. Terima kasih juga kepada semua yang wish. Dan tak lupa juga kepada Im sebab bagi hadiah baju dalam gambar bawah ni. Thanks semua.



hari ni juga, aku pegi masuk PLKN sat lagi pukul 8.30 pagi berkumpul dekat Stadium Likas. aku dapat Kem PLKN Tanaki, Tambunan, Sabah. Habis kem 18 Mac. Moga segala berjalan dengan lancar, Amin...



2 comments:

  1. belum terlambat lg kan nak wish :) selamat hari lahir puteri *dono ur name. hehe. semoga panjang umo dan murah rezeki :) sedap lgu kat blog. good luck utk plkn :) do ur best.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehee maaf sbb lambat reply. terima kasih :) panggil je Izzian. amin... terima kasih. hehehee lagu fav ni. tenang je dgr.. thanks again. :)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...