Wednesday, August 12, 2015

27 Syawal

assalammualaikum.. tak lama lagi Syawal akan menutup tirai. habislah sebulan beraya yang tak berapa nak raya. hahaha.. so nak kata sekarang busy tahap apatah tak tau la sampai satu hari 3 4 presentation sekali. nampak tak.. haaaaa.. so jangan kata muka ni terurus ke tak ye.. tapi paling bestnya semalam la.. present tarian.. kami pilih tarian sumanzau dari Sabah. lagu sayang kinabalu and anak kampung. best gila ar.. meriah.. 


hehehe so dalam kesibukan kuliah.. nak buat something yang bagi semangat sikit nak kuliah kan......and alang alang untuk hashtagtabungkahwin tauuuu uolls... hahahahaa jumpa la peluang berbisnes, bisnes roti. tiga jenis je.. mini pizza, chicken floss and roti kacang merah. memang sedap gila la dengan lembutnya.. aduhhhh.. lemah betul kalau roti sedap ni. so sambil aku jual sambil aku pun beli dekat aku sendiri. senang nampak.. takyah pening pening nak makan apa.. hahahaha.. so far alhamdulillah tadi habis dalam kelas. katanya nak bantu hashtagtabungkahwin wa tu hahahaa.. esok restock lagi.. sebab ada ramai yang tak dapat beli lagi... hahaha sabar ye semua... esok kita berjual beli lagi. ok lah.. nak sambung buat penulisan ilmiah ni... limiah sangatttttt... aduhhh.......


tunggu suami jatuh dari langit... hahahahaa kuangsam betul classmate ni.. hahahaa

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...