Tuesday, August 25, 2015

Akikah Olok-Olok

assalammualaikum.. alhamdulillah.. siap dah semua assignment kumpulan untuk sem 4 ni. dan hari ni berjalannya Majlis Akikah untuk subjek Pendidikan Islam Awal Kanak-Kanak.. walaupun secara olok-olok tapi kami buat semua macam betul. yang nampakkan olok olok just sebab benda ni je...


nampak kan.. hahahaha ai tak tipu yuolls tauuu.. tapi memang aku tabik la dengan hasil kerjasama dorang yang menyiapkan semua ni sampai jadi selawa dan seindah sespecial macamni.. aku rasa masa aku dulu pun tak macam ni tau.. ni kan pulak anak patung tak bernyawa ni buat sampai macamni... kanot arrr.. jeles tau dakkkk.. hahaha k lah penat jadi fotografer tadi.. so gambar jela ai siapkan untuk semua para penontonnnnnnn hahahaha... selamat malammmmm


 ni lah kami ahli ahli apartment sri harmoni. hahahaa setia hingga habis belajar tak pernah duduk kolej. kahkahkah jiran tetangga ni...

and perkenalkan my miraras. kami bukan kongsi mak ayah k.. but kongsi nama Amira. aummm hahahahaa


ni mak ayah baby tu hahahahahahahahahaaa takleh bla muka tu..

 dan satu kelassssssss...

 baby.. Mama dah siap dah tunggu kamu lahir je ni... hehehehee aippp maluuuuuuu

dan sebenarnya dah jatuh cinta dengan bebear niiiii.... sampai ketemu lagiiiiii huhuhu sebab orang punya so kita berhuhu kembali..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...