Thursday, August 27, 2015

Siapa kata dah masuk U tak boleh lawatan ke Petrosains? hahahaa

assalammualaikum... alhamdulillah.. lawatan tadi pergi Petrosains berjalan dengan lancar macam yang dirancang. hahahaha gila kauuuuu.. dah berkurun tak jalan jalan.. sebab penuh dengan assignment.. akhirnya pegi tempat budak budak.. haa takyah lah bayangkan perangai kami tu macamana.. sumpah weh lega.. and happy gila semua... ada yang first time masuk and ada yang masuk masa budak budak dulu termasuk lah aku... paling excited tu yang naik kapal masa ke hadapan ke apa tah bulat ni.. hahahahaha tu je best... then masuk dalam pun banyak tempat baru... haa harga ok la tak mahal.. kalau dewasa ada ic rm 15 and kami ada kad pelajar dapat diskaun jadi rm 12 berapa tah... hahahaa 


so berjalan lah dekat dalam tu.. keje aku macam biasa jadi fotografer jugak.. hehehe so memang kena banyak bergerak la kan citernya... kehulur kehilir jadinya. nasib pakai seluar... thennnn... eh macam macam lah.. so korang yang dah besar still tak penah pegi tu better pegilah.. dapat jugak merasa... ramai je orang dewasa pegi... dan yang pasti T-Rax yang duk nyanyi bila masuk pintu tu panjang umur weh.. hahahahaaa serious dari aku 4 tahun tu.. sekarang dah 19 tahun... still macam dulu.. awet muda sungguh.. cayalah... so macam biasa... ni lah gambar gambarnya.. selamat menjeleskan diri hahahaha



 haaa ni la T-Rax tu hahahahaha gagah perkasa lagi tauuuu

 sesi sesi pembinaan oleh Amy hahaha muka je lebih hahahaha excited sangat tu

 gaya je lebih ketua program ni.. padahal main tepis je pung.. 


 ni la pensyarah kami untuk tiga subjek sem ni.. hahaha terima kasih untuk semuanya Madam Intan. good luck sambung belajar nanti dan jangan lupa kami... dan berhuhu..

dan sekian dari saya.... hahahahaaa

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...