Wednesday, October 02, 2013

Review: Tudung Pastel Candy dari Sisters by Soul

salam semua.. hari ni nak buat review pasal tudung yang baru sampai semalam dari butik online, Sisters by Soul. by the way thanks kak sebab bagi saya peluang untuk buat review tudung yang akak jual. very very excited ok masa dapat ni. yela... first time kan.. ok ni aku senaraikan kebaikan dan kesenangan yang terlampau pasal tudung Pastel Candy yang aku dapat ni dan pasal proses membeli dekat online shop ni juga..

1. mudah di bentuk
2. kain cotton, tak panas
3. bidang 45
4. corak tepi yang cantik
5. boleh di pakai pelbagai gaya
6. mudah di iron
7. warna yang cantik
8. harga yang berpatutan
9. penghantaran yang cepat
10. komunikasi yang baik dengan penjual



ok ni aku bagitahu serba sedikit apa yang dijual dekat online shop ni..

Besded Shawl
ukuran: 1.7 x 0.6
harga: RM 25



Pastel Candy
ukuran: bidang 45
harga: RM 17 (1 helai), RM 15 (jika beli 2 helai), RM 12 kebawah (jika beli lebih daripada 3 helai)






Wide Two-Tone Shawl
ukuran: 1.8 x 0.55m
harga: RM 35




ukuran: 1.8 x 0.55m
harga: RM 37





Akel Cotton Paisley
jenis kain: cotton polyester
ukuran: bidang 55
harga: RM 35



Telekung Lycra Plain
warna: 3 tone
jenis kain: lycra berlace
ukuran: 4 meter
harga: RM 170



Rose Brooch
jenis kain: satin
harga: RM 3 


ok selesai.... puas hati? if tak puas hati.. apa tunggu tunggu lagi... tengok sendiri dengan mata kepala sendiri lagi best kan.. butik ni jugak ada instagram and facebook. Jom Cuci Mata! ada banyakkkkk lagi yang dijual dekat sana..

instagram: @sistersbysoulkl
facebook: www.facebook.com/sistersbysoulkl

To order/wholesale: 
SMS/Whatsapp: +60126018412
postage: RM 6 (SM) RM 10 (SS)

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...